Poklon roman

Poštovano čitateljstvo!

Klikom miša desno, na crveni gumb download PDF formata možete preuzeti kompletan roman Kvadratura zatvorenog kruga u pdf formatu. Isti zahtijevan i kompliciran postupak, možete ponoviti na gumb ispod njega za MOBI Kindle,ili ePUB format. Eto, dobili ste koordinate; tko ne klikne - pizda!

Budući da nikada nisam živio u iluziji, da će mi se goli materijalni ulog u romane ikad vratiti, to više važi za trud, vrijeme i ljubav, koje sam uložio u svoju pisanu građu. Slijedom logike, koja se temelji na činjenici da nisam nikada pripadao ni jednom čoporu, što me u očima kultur-komesarijata (koji u svojim rukama drži i škare i sukno) čini trinaestim prasetom; sama se po sebi nameće činjenica da trebam nešto i pokloniti, bez obzira na izdvojen trud i sredstva.

Ovime ne želim pjevati laude svojoj velikodušnosti, jer nisam ništa više od prosječno zanesene budaletine. Pa ipak, to „zanašanje” kroz život često me guralo od nemila do nedraga; no zato, kada pišem o pojedinim temama, nudim nesvakidašnje dojmove (često iz riznice osobnih iskustava), koja ne bih mogao kao prosječan mainstream pisac, dok opisuje, njemu nedokučive okolnosti.

Roman na dar

Kvadratura zatvorenog kruga

ISBN: 978-953-49083-1-0
Stranica: 342
Format: A5

Molim, izaberite format:
roman Kvadratura zatvorenog kruga

KVADRATURA_ZATVORENOG_KRUGA_Aleks_Bralic.mobi